Professional musicians playing violin violoncello while giving live concert street Doneren Doneren
Doneren
Wilt u ons financieel ondersteunen?

Wilt u het Haarlemsche Muziekfonds ondersteunen met een financiële bijdrage? Dat kan onder belastingvriendelijke voorwaarden, want het HMF is een culturele ANBI-stichting met RSIN nummer 8024.19.549.  Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u. 

Lees verder

Maar wij staan open voor incidentele financiële bijdragen, die we dan ook met enige regelmaat mogen ontvangen, bijvoorbeeld als legaat. Soms ontvangen wij anoniem, soms met naamsvermelding. De bijdragen die wij ontvangen zetten we volledig in voor onze doelstelling. Uw bijdrage aan muziek in Haarlem is meer dan welkom op onze rekening NL60 ABNA 0561 1102 39 ten name van Het Haarlemsche Muziekfonds.  

Adreas bij Surinaams meisje met saxofoon
Anoniem bijdragen

Anonieme bijdragen zijn natuurlijk ook zeer welkom. Wij voegen die toe aan het fondsvermogen dat de oprichter Carl Schneevoogt bij de oprichting ter beschikking heeft gesteld voor het fonds, zodat het langjarig meedraait bij het ondersteunen van muziekbeoefening in Haarlem. Heeft u een specifieke bestemming in gedachten, bijvoorbeeld voor een bepaalde categorie van muziek, omdat die u het meest aan het hart ligt? Dan kunnen we daar een persoonlijke afspraak over maken (en zo nodig ook vastleggen). 

Voor het maken van afspraken kunt u een mail sturen naar info@hmfonds.nl . Wij nemen dan graag  persoonlijk contact met u op.

Uw bijdrage voor muziek in Haarlem is meer dan welkom op onze rekening NL60 ABNA 0561 1102 39, ten name van Het Haarlemsche Muziekfonds.